SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Flickor 2016/2017

Arbetschema F16/17 den 14/6+29/6
2024-06-02 14:01

Hej 

 

Först, kul att det kommit några nya i laget. 😊

Detta inlägg är om våra arbetspass i år. Detta lag fick ingen kiosk i år men ska hjälpa till med Rimbo cup och Tv-matchen. Rimbo Cup är en cup vi i Rimbo arrangerar med ca 100 lag. Det är cup för barn som spelar 7 mot 7 och det kommer era tjejer få göra om 2 år 😊

 

Varför gör vi detta? Jo för att klubben ska få in pengar och fungera ekomiskt. Dessa pengar vi drar in dessa pass håller nere våra avgifter och gör så vi kan löpa nya bollar,kläder och alla annan utrustning vi behöver. 

Så Det jobb ni gör dessa pass är superviktiga för föreningen och våra barn och deras lag. 

 

Jag börjar med att va lite negativ och tycker det är tråkigt att ingen har tagit på sig rollen som kiosk/lagledare. Detta tar tid för tränarna som ska ta hand om era barn och  dom måste fokusera mindre på fotbollen och mer på admin och det är väldigt tråkigt.

 

Detta schema kommer sent nu för jag har inte riktigt tid med detta. jag har inget barn i detta lag och hjälper till denna gång men denna roll måste till inom er föräldrargrupp

vad gör en kioskansvarig? 

 man gå på 2-3 möten per år med föreningen. man gör ett schema för rimbo cup och man gör ett schema till laget för kiosken. 

Sjukt enkelt och tar nästan ingen tid men gör massor för laget och föreningen. det finns kioskansvarig i alla lag och föreningen har en för hela föreningen så det finns gott om stöttning om man behöver hjälp eller undrar nått. 

 

Så vad ska vi göra i år på Rimbo cup.

Vi ska servera middag till alla barn på cupen som beställt middag jag har lag 9 st barn på detta pass så det ska inte bli nån stress utan borde bli rätt roligt.

Maten kommer från City catering och vi ska servera den i matsalen på Långsjöskolan.

Vi hålla rent i kök och matsal fylla på dryck och kaffe. Sen efter passet så är det städning och tömma sopor sen är det klart.:) jag kommer skicka ut en instruktion mer ingående senare.

 

 

Så till schemat. Jag skriver barnens namn, så ser ni ert barns namn är det 1 förälder som ska dit. Jag rekommenderar att inte ta med era barn. Det brukar var rätt rörigt.

Rimbo Cup Fre den 14/6 i långsjöskolan. Kl 16.00-21.30

Kallser kommer i sportadmin. SVARA!

 

Nellie

Tyra

Alwa

Agnes

Tilly

Elsa I

Elsa R

Olivia

Vilda

 

Tv laget matchen den 29/6 kl 13.00-17.00 på Arkadien. (uppgift oklar) denna uppgift kommer ge pengar in i tjejernas lagkassa.

Ellen

Ida

Adelle

Cataleya

 

Kan man inte eller vill byta med nån så ta kontakt med varandra på träning. Eller kolla i sportadmin appen. Där finns uppgifter till dom andra föräldrarna. Detta är inte nån fråga utan nått vi alla gör. Är det nån ny som missat denna info tidigare så ber jag om ursäkt för den sena infon men ber er att lösa detta.

 

Kul att det verkar gå bra med grillningen till poolspelet. ­👌👍

 

Forza F16/17 💙

Mvh Kristian Rimbo Ungdom


Nyhetsarkiv
2024-04-17 08:34
2024-03-26 12:47
Uppstart Flickor 20162022-04-18 11:34