SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Flickor 2018/2019

Fotboll våren F18/19
2024-06-11 14:20

Fotboll våren F18/19

 

Hej

 

Förlåt för sen info om fotbollen. Jag har haft lite problem med vår hemsida och ber om ursäkt för det.

 

Först vill jag bara skriva att barnen har kört på jättebra på träningarna vi haft, vi hade en liten avslutning med glass i lördags den 8/6.

 

Vi har kört på mulleplanen på Lördagar kl 10.00-11.00. nu tar vi paus från vecka 24-32. Så vi startar upp igen den 10/8 och sen kör vi till vecka 40.  Men då med er föräldrar som håller i det. läs mer nedan. Skulle några föräldrar vilja köra en gång i veckan under sommaren så hör av er. Vi väljer då den dagen som passar er men jag kan ej va med.

 

 

Här kommer lite info från Uppstarten.

Vi pratade om Rimbo IF och Arkadien. Rimbo if är en medlemsägd förening så alla medlemmar kan säga sitt på årsmöten och halvårsmöten. Vi har Arkadien med 2 fotbollsplaner och en ishall som vi sköter om. Vi sköter driften på mulle och äger lilla bålborhallen. Bålbrohallen är perfekt för hyra av kalas eller fest!

 

Vi har ett kansli med 2 anställda som man kan höra sig av till om man har några frågor om fakturor.

 

Avgifter för att spela fotboll. 200 kr för enskild medlem, 400 kr för familj. Om man redan betalt familjemedlemskap för ett annat barn. Meddela detta till kansliet så dom kan lägga in ert barn i samma betalning. Sen är det en spelaravgift på 500 kr per säsong. Så totalt 700 kr per säsong.

 

 

Vi pratade om att Rimbo IF är en ideell förening. Ingen av våra ledare för betalt utan alla hjälper till för att våra barn ska utvecklas och ha en rolig fritid. Jag Kristian har hållt i träningar nu under våren. Men till efter sommaren och till hösten behövs det föräldrar som är på träningar och håller i det. Jag kommer hjälpa till med material, utb, planering och admin ja det ni behöver men det måste finnas vuxna på plats som håller i träningarna. Jag rekommender ca 3-4 st så det inte blir för tufft för någon och man kan va borta utan att det skiter sig. Om.  Här tror jag det kommer gå bra, redan flera som flaggat att dom kan hjälpa till. Men snälla skriv till mig så sätter vi upp ett möte efter sommaren. Vi kan träna fler gånger i veckan om ni vill annars kör vi på 1 gång i veckan. Vi kan absolut kolla på en annan dag än Lördagar så det passar dom som kör bättre.

 

 

Det andra med en ideell förening är att alla vuxna och lag måste bidra till föreningen för att den ska kunna gå runt ekonomiskt. Allt har blivit dyrt i världen och vi gör allt för att hålla ner avgifter för oss medlemmar. Det vi gör i Rimbo if är att vi har en kiosk på Arkadien som är öppet under helger när det spelas matcher för våra barn. Vi arrangerar också Rimbo cup som alltid är helgen innan midsommar.

Dessa arrangemang gör så vi kan köpa in bollar,matchkläder,material och betala domare. Utan er förlädrar så finns det ingen förening. Det är jätteviktigt att tänka på detta så man förstår att man faktiskt måste bidra även om man inte är tränare. Detta är inget ni kommer göra i år och inte heller nästa säsong. Men framåt kommer detta behövas av alla. Det brukar landa i ca 2-3 pass på ett år. Jag vill inte skrämma bort nån med jobb men man måste första att detta krävs i alla föreningar för att det ska gå ihop.

 

Föräldrargrupp. Det är ni föräldrar som driver laget framåt med föreningens hjälp. Kortsiktigt så behövs det bara vuxna för att hålla i träningarna och ha roligt med barnen. Men framåt så behövs det både lagledare och kioskansvarig som styr det jag skrev om ovan. Alla roller får man hjälp och utb från föreningen.

 

Alla lag har lagkonton i föreningen om man vill göra nån försäljning och spara till cuper eller roliga grejer med laget.

 

Sportadmin appen. Har ni inte laddat ned den så gör det. Jag kommer även skapa en smsgrupp för att kunna få ut info framåt.

 

Dra gärna med kompisar till barnen när vi startar upp igen. Vi skulle behöva bli fler i gruppen.

 

Sen vill jag tacka alla som varit med och hjälpt till på träningarna. Det är inte så svårt utan det vi gjort nu med mycket lek är vad barnen behöver. Koordination och lek med och utan boll sen  rörelse med boll är vad dom behöver i början.

 

Jag kommer skicka ut mer info när vi närmar oss Augusti och uppstart igen. Önskar alla en underbar sommar!

 

Mvh Kristian


Nyhetsarkiv
Fotboll våren F18/192024-06-11 14:20
Uppstart F18/19 2024-04-29 20:59